Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fristående kurser

Vill du bygga på din utbildning, bredda din kunskap och kompetens eller lära dig något nytt bara för ditt eget nöjes skull? Högskolan för scen och musik erbjuder ett stort antal fristående kurser på grundnivå och avancerad nivå.

Höst 2020

Höstkurser 2020 på Högskolan för scen och musik hittar du under kategorierna Musik, Scenkonst samt Pedagogik inom musik- och scenkonst i menyn.
OBS! Under Pedagogik inom musik- och scenkonst hittar du kurser som är öppna för sen anmälan 15 juli t o m 9 augusti 2020.
 

Sommar 2020

Sommarkurser 2020 på Högskolan för scen och musik hittar du under kategorierna Musik, Scenkonst samd Pedagogik inom musik- och scenkonst i menyn. Söktiden är mellan 20 februari och 16 mars 2020.

Kontaktinformation

Utbildningsexpedition

Besöks- och telefontid: måndag, tisdag, torsdag kl 10-12.30,

Telefon:
031-786 4020

Anmälan

Anmälan till fristående kurser kan endast ske via antagning.se (var noga med att välja rätt termin och lärosäte för att hitta rätt kurs).

Sista anmälningsdag ser du under respektive rubrik. Våra kurser är inte öppna för sen anmälan.

All information om hur du fyller i din anmälan och vad du ska skicka med för att styrka behörighet och meriter finns på antagning.se.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2020-06-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?