Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Artistens vänner

Vänföreningen Artistens vänner har till ändamål att stödja utvecklingen av verksamheten vid Högskolan för scen och musik. Föreningen ska uppfylla sitt ändamål genom olika former av konkret stöd till verksamheten och dess studenter samt genom att föreningens medlemmar fungerar som ambassadörer för Högskolan för scen och musik. För att kunna fullgöra sina uppgifter ska föreningen sträva efter att medlemmarna i föreningens aktiviteter bereds möjlighet att lära känna Högskolan för scen och musik och förutsättningarna för dess verksamhet.

Läs mer om vänföreningen

Vill du veta mer om Artistens vänner?

Kontakta Bengt-Ove Boström på post@artistensvanner.se eller telefon 0709-32 38 88.
Vänföreningen finns också på Facebook.

 

Datum för Artistens vänners sammankomster, våren 2020

I samtliga fall träffas medlemmarna efter respektive konsert/föreställning och umgås en stund över mat och dryck. Artistens vänner bjuder som vanligt in medverkande och/eller ansvariga för evenemanget/utbildningen.

Läs mer om evenemangen via länkarna. Där framgår även hur man kan köpa biljetter. Alla evenemang startar klockan 18.00.

Torsdag den 23 januari
Tidlös orkestermusik

Onsdag den 25 mars
Kungen är död

7–8 maj
Studiebesök i Helsingfors

Fredag den 29 maj
Tarrodi och Mahler

Medlemmarna i Artistens vänner får en särskild inbjudan cirka två veckor före varje arrangemang, men den som är angelägen om att inte biljetter ska ta slut kan naturligtvis köpa biljetter redan nu.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2020-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?