Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverkan

Högskolan för scen och musik samverkar med det omgivande samhället på många sätt, inte minst i den omfattande föreställnings- och konsertverksamheten. Skolan deltar också i och driver flera återkommande festivaler, arrangerar konferenser samt medverkar i Göteborgs universitets gemensamma aktiviteter för allmänheten.
Vi arrangerar årligen Ljunggrenska tävlingen för unga musiker, landets största tävling i sitt slag med 200 000 kronor i prissumma.
På de här sidorna kan du även läsa om vår internationella verksamhet, om de många stipendiefonder som våra studenter kan söka bidrag ur, om aktuella projekt m m

Högskolan för scen och musik har en livlig utåtriktad verksamhet med
fler än 200 offentliga föreställningar och konserter i huset Artisten varje år. Vi arrangerar också publikmöten med våra studenter och lärare i andra lokaler i och utanför Göteborg. Läs mer om den offentliga verksamheten uner Aktuellt/Evenemang.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2012-06-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?