"Let's Act" - Video från Kairo

Nyhet: 2017-10-24

Masterstudenterna i fördjupat skådespeleri och Contemporary Performative Arts var i Kairo en septembervecka 2017 för gemensamma workshops med Nahda Arts School for Social Theater (NAS). Studenterna deltar i workshopveckan inom ramen för kursen "Kulturutbyte med skådespeleriet som språk” med mål att bl a identifiera olika förutsättningar att skapa scenkonst i en annan kultur än den svenska, och att visa på olika sätt att kommunicera genom ordlös scenkonst. Workshopledare var Mustafa Wafi och Tinna Ingelstam (Nahda) samt Henrik Andersson från Högskolan för scen och musik. Utbytet genomfördes med stöd från Svenska Institutet samt stipendier från Mary von Sydow född Wijks donationsfond. Projektet sammanfattas nu i en videorapport.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2016-12-23