Slutdatum för ansökan om examen enligt äldre regler

Nyhet: 2015-04-23

Tillhör du dem som har påbörjat dina studier före 1 juli 2007? Vill du få ett examensbevis enligt äldre regler utfärdat bör du ansöka nu.

Som en följd av den så kallade Bolognaprocessen infördes en ny utbildnings- och examensstruktur i Sverige den 1 juli 2007. Under en övergångsperiod utfärdas examensbevis både enligt äldre regler och enligt nya regler. Nu närmar sig ett slutdatum för utfärdande av bevis enligt äldre regler.
Du som har avslutat dina studier före 1 juli 2007, eller påbörjat dina studier före 1 juli 2007 och vill ta ut din examen enligt äldre regler, kan ansöka om examensbevis fram till och med 30 juni 2015.

Du som ska ansöka om lärarexamen enligt äldre regler kan göra det fram till och med 30 juni 2020.

Mer information om examensansökan samt kontaktuppifter till Sektionen för examen

AV: Annika Eklund

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2016-12-23