Nya tider - nya scener

Nyhet: 2013-03-12

Konst i det offentliga rummet blir allt vanligare - konstnärer av alla slag väljer att arbeta utanför institutionernas fyra väggar för att istället möta människor i deras egna miljöer.
Vad är en scen och vem har rätt till stadens rum? Vilka platser är mer offentliga än andra och var går gränsen för det tillåtna? Det finns många frågor att både ställa och besvara när konsten ger sig ut på gator och torg, varuhus och lägenheter.
Måndag den 18 mars kl 19 i huset Artisten samtalar konstnärerna Staffan Mossenmark, Carina Reich och Elin Wikström – alla med erfarenhet av att skapa konst i det offentliga rummet - om dessa frågor. Även publiken är välkommen att delta i samtalet.

OBS! Göteborgs stadsarkitekt Björn Siesjö, tidigare annonserad som deltagare i samtalet, har tyvärr lämnat återbud till kvällen

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2016-12-23