Ny säsong och nytt program

Nyhet: 2014-08-14

Christian ZachariasOkända operor, hyllningar till jazzgiganter, maffig orkestermusik och seminarier om den nya feminismen på scenen… några av alla programpunkter i höstens utbud på Högskolan för scen och musik.

Våra studenter och lärare presenterar sig för publiken i en mängd konstellationer och genrer.
Nöjer man sig inte med ett evenemang åt gången rekommenderas ett besök på Kulturnatta 10 oktober när det mesta förekommer samtidigt!

Höstprogrammet kan du hämta i foajén i huset Artisten.
Inom ett par dagar går det också att läsa om alla programpunkter och boka biljetter till alla höstens evenemang via vår hemsida.

På bilden pianisten och dirigenten Christian Zacharias som gästar vår orkesterutbildning redan 19 september. Foto: Klaus Rudolph

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2016-12-23