Sten Sandell får fint jazzpris och håller slutseminarium

Nyhet: 2012-11-02

Pianisten, improvisatören och komponisten Sten Sandell har tilldelats årets jazzpris om 100 000 kronor av Kungl Musikaliska Akademien.
Sten Sandell är också doktorand i musikalisk gestaltning vid Högskolan för scen och musik och Konstnärliga fakulteten, Göteborgs universitet. Onsdag 7 november håller han sitt slutseminarium i forskarutbildningen i Glashuset, Valands innergård. Då diskuterar han innehållet i sin avhandling - ”på insidan av tystnaden” - med violinisten Victoria Johnson och konstvetaren Thomas Millroth.

Artikeln har 1 kommentar, läs eller kommentera artikeln.