Forska inom utbildningsvetenskap - antagningen till CUL:s forskarskola nu öppen

Nyhet: 2015-02-09

Det finns många som tycker kring skola och utbildning. Men drömmer du om att ta reda på hur det verkligen ligger till ska du söka till Göteborgs universitets forskarskola inom utbildningsvetenskap – CUL.

Det finns flera skäl till att vilja forska. Dels är det en enorm kompetensutveckling. Kanske vill du vidga dina vyer. Med en forskarutbildning i handen kan du sedan söka en karriärtjänst inom skolan och arbeta med att koppla ihop forskningen med skolverksamheten. Därmed är du med och bidrar till att skolan faktiskt vilar på vetenskaplig grund. Du kan också söka ett lektorsjobb på en högskola eller ett universitet. Kanske blir du på sikt någon av de som utbildar nästa generations lärare?

Mer info + länk till ansökan

Artikeln publicerades först på: cul.gu.se

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2016-12-23