Föreläsning/Masterclass filmmusik med Richard Bellis

Vad är filmmusik?
Hur kommer den till?
Vilken är dess roll i det filmiska gestaltandet?

Missa inte tillfället att träffa och lyssna till en av de stora internationella filmkompositörerna och utbildarna inom ämnet filmmusik. Föreläsningen riktar sig till alla aktörer inom västsvensk film- och musikbransch samt studenter vid Göteborgs Universitet.

Tid: kl. 10-16 (paus 12-13)

Om Richard Bellis:
Richard Bellis is an Emmy award-winning composer; author of "The Emerging Film Composer: An Introduction to the People, Problems and Psychology of the Film Music Business"; is a past president of the Society of Composers & Lyricists; served on the faculty of the University of Southern California's Scoring for Motion Pictures and Television course and UCLA Extension's Film Scoring Certificate program: served on the Board of Governors for the Academy of Television Arts and Sciences and is the host/mentor of the "ASCAP Film Scoring Workshop with Richard Bellis". In addition to creating The Richard Bellis Masters Series (video tutorials on a variety of composer topics), Bellis currently serves on the Board of Directors of ASCAP and lectures internationally on film and media music.

Datum: 2017-10-06

Kategorier: Musik, Filmvetenskap

Arrangör: Högskolan för scen och musik, Film Music Sweden, Film i Väst

Lindgrensalen