Magda Mayas 50% seminarium

Seminarium

Magda Mayas 50%-seminarium, doktorand i musikalisk gestaltning. Språk: Engelska.

12.15 - 13.00 Lunchkonsert, som utgör en del av seminariet.
14.00- 16.00 Samtal. Opponent: Christian Munthe.

Bild: Peter Gannushkin

"My research is based around my artistic practice as a pianist, exploring relationships between sound, space and the listener within improvised music.
I experiment with a grand piano, objects, microphones, speakers and space.
How can I share my listening experience with others in a more immediate way?
How do I communicate and interact with space? How are sound and timbre affected by the space I play in and how much sonic control is possible?
Amplification and spatial mapping (piano mapping) are ways to engage with and control space, leading to modes of spatial listening and the aim to
transmit my listening experience to others.
As a research method, I am investigating timbre, sound categorisations, and spatiality in my own artistic practice.
I created Memory piece as a way to overlap sound protocols and recordings of spaces in live performance and engage with different modes and philosophies around listening."

Magda Mayas

Datum: 2017-10-03

Kategorier: Musik

Avgift: Fri entré