Världens ensemble

Nordiskt, karibiskt, musik från Balkan och mellanöstern såväl som egenkomponerade blandformer: Studenter från världsmusikprogrammet spelar egen och andras musik i denna konsertserie som också är en delredovisning i deras utbildning.

Ges även:
Torsdag 23 november kl 12.15
Fredag 24 november kl 12.15

Datum: 2017-11-22

Kategorier: Musik

Lindgrensalen, A302

Avgift: Fri entré, inga biljetter

40 kr: De flesta evenemang på kvällstid, helg- och dagföreställningar

100 kr (ordinarie), 60 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter och julshower

150 kr (ordinarie), 100 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer): Operaföreställningen Ett sekel i två akter (premiär 8/12 2017)

Fri entré, med biljetter: Barn-/skolevenemang

Fri entré, inga biljetter: Alla lunchevenemang