Pedagogiskt café: Med fantasin som verktyg

Seminarium, Workshop

Inspirationsträff för dig som är nyfiken på att arbeta med drama i förskola. Utifrån en berättelse samtalar vi kring och utforskar gemensamt drama som verktyg för att främja lek och lärande.

Drama - ett tvärvetenskapligt ämne som kan ge möjlighet till olika slags lärande - är återkommande i flera kurser inom förskollärarprogrammet. Här ges tillfälle både till inblick i det pedagogiska arbetet på institutionen och att stifta bekantskap med uttrycksformen drama. Med lärarna Ylwa Andersson och Annika Halvarsson samt studenter på förskollärarprogrammet.

Datum: 2017-11-06

Kategorier: Forskning, Pedagogik och didaktik

Lindgrensalen, A302

Avgift: Fri entré, inga biljetter