Musiklärarkonsert på FN-dagen

En konsert där musiklärarstudenterna ger smakprov på sina respektive konstnärliga uttryck i olika ensemblekonstellationer. Värdegrundsfrågor och internationell samverkan är viktiga komponenter i musiklärarutbildningen och hur musiken och konsten har potential att överbrygga olika slags gränser och språkbarriärer mellan människor.

Program:
Go Home (Lucius)
Statements (Loreen, Anton Hård af Segerstad, Joy Deb, Linnea Deb)
Flykt (Susanna Lindén)
The Phantom of the Opera (Andrew Lloyd Webber, Charles Hart)
Heidi (Amanda Frisk)
She (Laura Mvula)
Limelight (Rush)
Don't do it (Holland-Dozier-Holland/The Band)
4 DEGREES (Antony Hegarty)
Seriously (Emma Wättring)
Duellanterna (Text och musik: Isidor Dannström. Texten bearbetad av Olle, Malin och Beatrice.)
Calling my children home (Emmylou Harris)
Jóga (Björk Guðmundsdóttir, Sigurjón Birgir Sigurðsson)
En broder mer (Musik Karin Rehnqvist, Text Stig Dagerman)
Bomber (Tage Danielsson)
Home (Jade Castrinos, Alex Ebert)

Biljetterna är gratis, förboka via hsm.gu.se
Studenterna som uppträder på konserten välkomnar att publiken istället för entréavgift donerar ett valfritt belopp till Unicefs verksamhet för alla barns rättigheter att gå i skola. Donationer kan göras på plats vid konserten.

Studenter från musiklärarutbildningen repar inför Musiklärarkonsert på FN-dagen, som äger rum 24 oktober på Högskolan för scen och musik. Susanna Lindén: piano, sång; Charlie Lopez: trummor; Elise Johansson: kör; Elin Andersson: kör; Kajsa Ekstener: klarinett; Eira Hjärtstam: trumpet.

Datum: 2017-10-24

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: Fri entré