Vad tänker de på scen?

Konsert, Workshop, Föreställning

Välkommen till en annorlunda kväll med musik och scenkonst, där du får följa med in i den konstnärliga processen och ta del av artisternas tankar. Du får både ställa och svara på frågor om det du sett och hört. Vad vill artisterna få reda på? Vad vill du säga till dem? Programmet framförs av studenter från olika utbildningar. Värdar är Thomas Jäderlund, Peter Melin och Jonas Simonson, lärare på Högskolan för scen och musik.

Datum: 2017-10-04

Kategorier: Musikal, Musik, Teater, Opera

Schildknechtteatern, D301

Avgift: Fri entré, inga biljetter