Musikal från början

Föreställning

Studenterna från musikalprogrammet och musik- och ljudproduktionsprogrammet framför en musikal, skapad av studenterna själva. Tillsammans med regissören/pedagogen Michael Howell skriver och komponerar studenterna, under 4 intensiva veckor, själva allt material till en musikdramatisk föreställning. Resultatet? I skrivande stund oklart, men kreativitet och fantasi garanteras.

OBS! Föreställningen ges på engelska!

Datum: 2017-09-22

Kategorier: Musikal

Jacobsonteatern, A303

Avgift: 40 kr, biljetter via www.billetto.se