Seminarium: Playing Oneself As If Another: Acting and directing strategies as practical approaches in person centred health care

Seminarium

Viktoria Brattström, Viktoria Brattström, doktorand i scenisk gestaltning vid Högskolan för scen och musik i samarbete med Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC)

Opponenter: Carolina Frände, regissör och Eva Jakobsson Ung, docent på Institutionen för vårdvetenskap och hälsa

Mer om "Playing Oneself As If Another: Acting and directing strategies as practical approaches in person centred health care"

Datum: 2017-10-20

Kategorier: Tvärvetenskap

Schildknechtteatern, D301

Avgift: Fri entré, inga biljetter

40 kr: De flesta evenemang på kvällstid, helg- och dagföreställningar

100 kr (ordinarie), 60 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter och julshower

150 kr (ordinarie), 100 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer): Operaföreställningen Ett sekel i två akter (premiär 8/12 2017)

Fri entré, med biljetter: Barn-/skolevenemang

Fri entré, inga biljetter: Alla lunchevenemang

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2017-09-04