Seminarium: Playing Oneself As If Another: Acting and directing strategies as practical approaches in person centred health care

Seminarium

Viktoria Brattström, Viktoria Brattström, doktorand i scenisk gestaltning vid Högskolan för scen och musik i samarbete med Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC)

Opponenter: Carolina Frände, regissör och Eva Jakobsson Ung, docent på Institutionen för vårdvetenskap och hälsa

Mer om "Playing Oneself As If Another: Acting and directing strategies as practical approaches in person centred health care"

Datum: 2017-10-20

Kategorier: Tvärvetenskap