SMASK: Delfinal (genrep)

SMASK, Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest, är en årlig musiktävling i schlageranda som arrangeras av Sveriges sex musikhögskolor. Tävlingen är en humorfylld och kärleksfull parodi på Melodifestivalen med den stora skillnaden att SMASK fortfarande har sin liveorkester kvar. Nu är det dags för den lokala deltävlingen på Högskolan för scen och musik, där två bidrag röstas vidare till den stora riksfinalen.

OBS! Detta är ett genrep. Det kommer att vara en längre paus för lunch och omröstningen sker bara på låtsas.

Datum: 2017-02-25

Kategorier: Musik