Soproluz

Soproluz är ett forskningsprojekt som drivs av Marina Cyrino och
Jorge Alcaide i Kulturtemplet, en underjordisk vattenreservoar med unika akustiska egenskaper. Det är ett verk som uppstår ur flöjter, ljus och rörelse. En lek med luften där vattenreservoaren spelas som ett blåsinstrument. Mer info och förbokning via www.kulturtemplet.org

Datum: 2017-03-31

Kategorier: Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik & Kulturtemplet

Plats: Kulturtemplet, Gråberget

Avgift: Mer info och förbokning via www.kulturtemplet.org

Kontaktperson: www.kulturtemplet.org

40 kr: De flesta evenemang på kvällstid, helg- och dagföreställningar

100 kr (ordinarie), 60 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter och julshower

150 kr (ordinarie), 100 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer): Operaföreställningen Ett sekel i två akter (premiär 8/12 2017)

Fri entré, med biljetter: Barn-/skolevenemang

Fri entré, inga biljetter: Alla lunchevenemang

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2017-09-04