SMASK: Delfinal

SMASK, Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest, är en årlig musiktävling i schlageranda som arrangeras av Sveriges sex musikhögskolor. Tävlingen är en humorfylld och kärleksfull parodi på Melodifestivalen med den stora skillnaden att SMASK fortfarande har sin liveorkester kvar. Nu är det dags för den lokala deltävlingen på Högskolan för scen och musik, där två bidrag röstas vidare till den stora riksfinalen.

Datum: 2017-02-25

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: 150 sek regular, 100 sek under 16 and senior citizens