Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Antagning Konstnärlig masterutbildning - Orgel med relaterade klaverinstrument

Ansökan

Nästa utbildningsstart är höstterminen 2018. Ansökningstiden är 1 december 2017 t.o.m. 15 januari 2018. Du söker via www.antagning.se.

Antagningsprov (gäller för 2018)

Antagningsprovet består av ett spelprov med 20 minuter musik vald av dig. Du kan visa färdigheter inom interpretation eller improvisation eller både och. Dessutom genomförs en kortare intervju i samband med spelprovet. Antagningsproven hålls i Göteborg och kallelse utgår efter prövning av projektbeskrivningen.

Om du har svårt att komma till Högskolan för scen och musik för antagningsprov ges möjlighet att ladda upp arbetsprover. För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi oss av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.
Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover. Information om när du kan ladda upp dina arbetsprover publiceras inom kort.

Om du har frågor om vad det innebär att använda tjänsten SlideRoom ber vi dig att kontakta oss. Göteborgs universitet kan efter enskild överenskommelse med den sökande och på ett sätt som universitetet bestämmer, erbjuda en alternativ möjlighet att skicka in arbetsprover.

Kallelse till antagningsprov
Kallelse skickas per e-post ca. 3 veckor före antagningsprovet.

Provresultat
Antagningsbesked publiceras på www.antagning.se under andra vecka i april.

Avgifter

Sökande från länder inom EU samt Norge, Island, Liechtenstein och Schweiz är avgiftsbefriade. Sökande från andra länder debiteras en studieavgift. 

Kontaktinformation

Christina Ekström

Programansvarig,

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2017-11-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?