Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Antagning

Informationen gäller utbildningen master i Contemporary Performative Arts.

Nästa utbildningsstart är höstterminen 2018. Ansökningstiden är 1 december 2017 t.o.m. 15 januari 2018 och ansökan görs via www.antagning.se.

Ansökan (gällde för våren 2016)

Du söker
till Contemporary Performative Arts med en personlig projektidé inom området scenisk gestaltning/skådespeleri.
 Projektidén ska formuleras skriftligt (max tre A4-sidor).
Förutom själva projektidén ska du även bifoga ett CV samt beskriva hur du vill genomföra ditt projekt vad gäller form, tidsupplägg, redovisning m m.
Du kan även komplettera ansökan med ljudfiler, videoklipp eller annat material om du vill.

Antagningsprov
Formulerandet av projektidén utgör första delen i antagningsprovet.

Om antagningsjuryn så beslutar, kallas den sökande därefter till intervju. Den personliga projektidén ligger till grund för det självständiga arbetet (examensarbetet) i utbildningen för de studerande som antas.

Att arbeta med ett projekt som delas av flera
Det är möjligt att söka utbildningen med ett projekt som t ex är relaterat till andra sökandes projekt eller som är en del av ett arbete utanför skolan. Kanske tillhör du en grupp där flera är intresserade av att söka utbildningen eller du har en projektidé som är en del av fleras arbete.
Observera att du söker till utbildningen som individ, och som student examineras du i de olika kurserna och i utbildningen som helhet utifrån ditt eget arbete.

Kontaktinformation

Henrik Andersson

Programansvarig,

Telefon:
0703-12 65 99

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2017-10-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?